En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Volta Ciclista acaba a Olot la seva segona etapa

Feia 20 anys que una etapa de la Volta no acabava a Olot
| 24 de març de 2015
La Volta Ciclista acaba a Olot la seva segona etapa

La Volta Ciclista a Catalunya arriba avui a Olot per quedar-s’hi. La segona etapa acabarà aquesta tarda a la capital de la Garrotxa, cosa que feia vint anys que no passava. Els garrotxins podran veure en acció més de 200 corredors. 

volta_80_Foto_Promo_2

  

Joaquim ‘El Purito’ Rodríguez és la gran absència per culpa d’un virus estomacal i no podrà revalidar la victòria de l’any passat, però ciclistes de la talla d’Alberto Contador, Alejandro Valverde, l’irlandès Dan Martin, campió del 2013, o Chris Froome, campió del Tour de fa dos anys, s’encarregaran de donar prestigi a la Volta Ciclista a Catalunya 2015. Una prova centenària, de 104 anys d’història, que reuneix més de 200 corredors dels millors 24 equips del món. Tots passaran avui per la Garrotxa i tots arribaran a Olot per acabar la segona etapa amb sortida a Mataró. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha explicat que feia temps que volien acollir una sortida o una arribada de la Volta i considera que és una bona oportunitat per a la ciutat.

La caravana de la Volta a Catalunya passarà per primer cop a Olot entre les tres i un quart de quatre de la tarda, procedent de les Preses. A la Solfa, agafarà l’avinguda de Sant Jordi i es desviarà a la rotonda que porta a Santa Pau i a Mieres. L’alcalde d’aquest últim poble, Josep Rovira, recorda que no és la primera vegada que passa la Volta pel seu municipi i ha assegurat que és positiu sobretot pel turisme.

De Mieres, els ciclistes aniran cap a Banyoles i tornaran a Olot, on s’acabarà l’etapa. Els primers haurien d’arribar entre tres quarts de 5 i les 5 a la meta situada al capdamunt de l’avinguda de Santa Coloma. Abans, passarà per la carretera de les Tries, l’avinguda de Girona, l’avinguda Onze de Setembre, el carrer Tomàs de Lorenzana i el carrer Mulleras, girarà a la plaça Clarà i pel passeig de Barcelona enfilarà el tram final fins a la meta situada davant del supermercat Carrefour.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum