En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La victòria de l'Hoquei Olot s'escapa en el darrer minut (2-2)

Un gol de Víctor Crespo a l´últim minut va provocar l'empat entre els olotins i el CP Taradell
Roger Isern | 21 de gener de 2023

L'hoquei patins de la categoria de plata tornava a Olot després d'un mes i mig. Era el primer partit del 2023 a casa i tots els factors acompanyaven per veure un duel de nivell entre Hoquei Olot i CP Taradell. El colíder del grup visitava la Garrotxa amb l'objectiu de certificar la classificació per la Copa de la Princesa. Pel bàndol olotí, la victòria entre cella i cella. I a l'inici del partit s'ha demostrat amb una primera meitat on els de Garcia i Piera han estat dominadors. El gol d'Arnau Vidal al minut 8, després d'un llançament de llarga distància de Marc Prat, ha fet esclatar una Josep Jou gairebé plena. Era l'1 a 0 i el marcador es quedava curt, ja que els olotins generaven molt perill a la porteria de Puigbí. El segon arribava a 7 minuts pel descans gràcies a la superioritat numèrica dels olotins, amb un golàs de Marc Prat. Al descans, 2 a 0 i domini de l'Hoquei Olot. L'entrenador és Jordi Garcia.

A la represa, s'ha girat la truita i el gol inicial de Gallifa des de la falta directa ha servit perquè el Taradell retallés distàncies i posés el 2 a 1. L'Hoquei Olot ha continuat tenint ocasions i defensant l'avantatge. En part, gràcies a Guillem Raurell que entre altres, ha aturat una directa. Fins i tot, Marc Prat ha tingut una directa a favor, però no l'ha poguda anotar. Tot plegat convidava a l'optimisme, però després d'una blava al mateix Marc Prat, Víctor Crespo ha posat l'empat a 2 definitiu en el darrer minut. Empat amarg pel guió del partit, però en positiu per trencar la ratxa de mals resultats.

L'Hoquei Olot tanca la segona volta a 2 punts del descens i amb l'objectiu de començar la segona volta amb una victòria davant el CE Vendrell (dissabte, 19.30 h - pista Josep Jou).