En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

La variant d’Olot no solucionarà la totalitat dels problemes de trànsit que pateix la ciutat

Ho ha dit la secretària d’Acció Climàtica i portaveu d'ERC a Olot, Anna Barnadas
Roger Isern | 16 de setembre de 2022
La variant d’Olot no solucionarà la totalitat dels problemes de trànsit que pateix la ciutat

Anna Barnadas juntament amb altres membres del partit d'Olot i Girona (Roger Isern)


El grup d’Esquerra Republicana d’Olot ha donat el seu punt de vista per primera vegada sobre la variant d’Olot després de conèixer l’aprovació de la declaració d’impacte ambiental. La seva portaveu i alhora secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, ha explicat que des del partit estant contents de que el traçat sigui el que recolzaven i que aportarà millores pel que fa a la mobilitat a la ciutat i a la comarca. Tot i així, remarquen que per la dimensió i sector empresarial que té la Garrotxa, aquesta variant no és suficient per solucionar totalment el problema.

Des d’ERC també creuen que, per una banda, la variant i els passos endavant en el projecte constructiu són importants, però de l’altra insten al Consell Comarcal de la Garrotxa a no quedar-se només com actor en la taula de mobilitat. Insisteixen en la creació d’un pla de mobilitat real per a la comarca que solucioni un problema endèmic.

Des d’ERC també desitgen que la creació de més trams de bici carril sigui una realitat i que s’aposti per una mobilitat amb vehicles sostenibles.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La massificació en els entorns naturals de la Garrotxa recupera les xifres d’abans de la pandèmia

Des del Parc Natural noten l’augment de visites en zones com la Fageda d’en Jordà

Estàs escoltant


Volum