En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Vall d’en Bas vol ordenar i millorar la mobilitat del municipi

Per fer-ho ha engegat la redacció d’un Pla Estratègic que busca solucionar alguns problemes
| 25 de febrer de 2019
La Vall d’en Bas vol ordenar i millorar la mobilitat del municipi

Per fer-ho ha engegat la redacció d’un Pla Estratègic que busca solucionar alguns problemes. L’accés de velocitat, petites problemàtiques dins els pobles o la connexió amb transport públic de tots els nuclis de la Vall, són alguns dels reptes que té l’Ajuntament. La redacció del Pla de Mobilitat es farà conjuntament amb els veïns.

L'Ajuntament de la Vall vol millorar tant les vies interurbanes i urbanes 


L’Ajuntament té la intenció de recollir propostes poble per poble per després poder elaborar un document el més ampli possible amb l’ajuda de tots els veïns. L’objectiu és redactar un Pla Estratègic que marqui les línies a seguir per millorar la mobilitat al municipi. L’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, assenyala alguns dels reptes que haurà d’afrontar el nou pla de mobilitat.

 

L’alcalde de la Vall també explica que el Pla de Mobilitat vol anar més enllà i tractar també l’àmbit de la sostenibilitat. Assenyala que una de les línies de treball serà la connexió de tots els pobles del municipi a través d’un carril bici.

 

El projecte d’unir tots els pobles de la Vall d’en Bas a través d’una via ciclista s’haurà de treballar a poc a poc. Amat assenyala que un dels primers trams que es podrien executar seria des de les Olletes fins a l’escola Verntallat, o un tram que connecta el pont de la Cau fins als Hostalets. Tot això dependrà de les subvencions que arribin de la Diputació de Girona.

 

També et pot interessar

Continuen buscant maneres de descongestionar la Fageda d’en Jordà

Continuen buscant mesures per solucionar els caps de setmana on la Fageda d'en Jordà està hiperfrequentada. A vegades arribar-hi és un risc per a les persones.

El futbol formatiu d'Olot tindrà una ciutat esportiva a les Planotes

Aquesta és la proposta que té més adeptes a hores d'ara però està pendent de negociacions entre els partits. Les obres al Firal no començaran com previst.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum