En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Unió Esportiva Olot presenta l’àlbum de cromos del Centenari

El club olotí i l’empresa ICromos han unit forces per crear un àlbum de 60 pàgines i més de 300 cromos
Roger Isern | 5 de gener de 2022
La Unió Esportiva Olot presenta l’àlbum de cromos del Centenari

L'àlbum de cromos de la Unió Esportiva Olot (@UEO1921)


La Unió Esportiva Olot i la comissió del centenari segueixen presentant iniciatives per commemorar els cent anys del club. La última novetat ha estat la presentació d’un àlbum de cromos que compta amb les figures més importants que han vestit el vermell del club olotí. És un àlbum de 60 pàgines i més de 300 cromos diferents. És un projecte que s’hi estava treballant des de feia mesos i que la Comissió del Centenari ha fet possibles gràcies a l’empresa especialitzada en aquest àmbit ICromos. El director comercial de l’empresa #ICromos és Fede Casas.

L’objectiu de l’àlbum és recollir les personalitats més importants que han passat pel club i tenir un mirall en format dels cromos on veure representat els 100 anys de la història del club. Pel President de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, valora el gran treball realitzat.

L’àlbum i els cromos ja es poden aconseguir als punts de venda de la Llibreria El Drac, Quiosc Plaça Clarà, Quiosc El Gurn, Llibreria Arcàdia, Llibreria Planella, Llibreria Irene, Botiga Integra, Bar El Morrot i ATN Restaurant.

També et pot interessar

El Figueres-Olot, suspès per coronavirus, haurà d'esperar

El derbi gironí ha quedat ajornat per casos de coronavirus a l'equip empordanès. És el primer partit suspès de la temporada per a l'Olot

Propera estació, Vilatenim (partit suspès)

La Unió Esportiva Olot espera no desviar-se del camí de la victòria en el primer derbi gironí de la segona volta. Intentarà superar el Figueres per sumar el sisè triomf consecutiu

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum