En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La UNED estrena a Olot el Grau d’Enginyeria de l’Energia

A més, també ha iniciat un nou curs d’Educació Infantil a Girona, que té una especial relació amb la ciutat
Aniol Puigvert | 27 de setembre de 2022
La UNED estrena a Olot el Grau d’Enginyeria de l’Energia

El Grau de Ciències Ambientals i el d’Història de l’Art són els dos cursos que la UNED ja imparteix a Olot des de fa temps. Ara la Universitat Nacional d’Educació a Distància de Girona, ha ampliat la oferta i oferirà dos nous graus de cares a aquest curs acadèmic 2022-2023. El primer és el Grau d’Enginyeria de l’Energia, que s’afegeix a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials amb seu a Madrid. Aquest grau que s’estrena  i que ho fa a la Garrotxa, vol formar als estudiants de diferents reptes tecnològics en matèria de sostenibilitat, eficiència global, ètica professional i polítiques energètiques d’estalvi. El director de la UNED Girona és Dani Maldonado.

A part del Grau d’Enginyeria de l’Energia, també s’estrenarà un nou grau a Salt, que té una important vinculació amb Olot. Es tracta d’un nou curs d’Educació Infantil, que es basarà en formar mestres d’infants de 0 a 6 anys. El model mixta semi presencial de la UNED permet no haver d’assistir a classe de forma presencial, i poder-ho seguir telemàticament. Una de les coordinadores de la UNED Garrotxa, Marta Mallarach, explica la importància d’aquest nou grau per Olot.

Tot i que des de la UNED hagin decidit iniciar aquests dos nous cursos, també seguiran implantant l’UNED Sènior, un programa per a persones de més de cinquanta anys, amb centres a Olot, Figueres, Salt i com a novetat a Sant Feliu de Guíxols. És un dels programes amb més tirada de la Universitat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum