En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La tercera edició del Mercat Modernista d'Olot, aquest cap de setmana

Les parades, el mapping, les visites guiades a les cases modernistes o el concert de Lindy Hop, principals atraccions
| 2 d'abril de 2015
La tercera edició del Mercat Modernista d'Olot, aquest cap de setmana

Les parades ambientades en l’època modernista, el mapping, les visites guiades a les cases modernistes o el concert de Lindy Hop són algunes de les principals atraccions. La proposta del Mercat Modernista es complementa amb ‘La Vermutada’.

mercat modernista presentacio

La presentació del Mercat Modernista (Núria Llop)

La tercera edició del Mercat Modernista arriba del 3 al 5 d’abril a la capital de la Garrotxa. Una fira que ja està pràcticament consolidada i on no hi podran faltar les parades de temàtica modernista o les visites guiades a cases de la ciutat i al Museu de la Garrotxa. Com a novetat d’aquest any, algunes de les activitats s’han organitzat al barri del Carme. Ho ha explicat el regidor de promoció, Estanis Vayreda.

El Mercat Modernista d’aquest any també comptarà amb els tallers infantils on els més petits podran fer ous de xocolata, xapes modernistes o una càmera estenopeica. Diumenge al migdia hi haurà un ball de Lindy Hop, on tothom qui vulgui podrà aprendre a ballar a ritme de swing. I mentre uns ballen els altres poden participar a ‘La Vermutada’ que torna una vegada més. Ho ha explicat Isabel Morera, membre de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Tots els vermuts que ofereixen els establiments són de bota o procedents de terres catalanes, i van acompanyats d’un aperitiu diferent a cada bar. El preu del vermut més l’aperitiu és de tres euros i mig.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum