En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La temporada s'enfila: el CPA Olot, a punt pel Campionat d'Espanya de Reus!

L'equip és favorit per guanyar l’estatal i aconseguir la classificació per a l’Europeu d’Itàlia i els World Skate Games de l’Argentina. Les olotines actuaran penúltimes aquest dissabte al Pavelló Olímpic de Reus
David Planella | 11 de maig de 2022
La temporada s'enfila: el CPA Olot, a punt pel Campionat d'Espanya de Reus!

La temporada continua i el Club Patinatge Artístic Olot la vol allargar fins als World Skate Games de la tardor a l’Argentina. El bitllet per al Mundial i també per a l’Europeu del juliol a Itàlia estarà en joc al Campionat d’Espanya que se celebrarà aquest dissabte al Pavelló Olímpic de Reus. Les olotines, les vigents campions de Girona i de Catalunya amb el ball Escalant, són favorites per repetir la victòria estatal que ja van aconseguir l’any passat a Lleida, però el director tècnic i artístic del club, Ricard Planiol, vol ser prudent.

21 grups prendran part del Campionat d’Espanya de xou gran. La majoria seran catalans, però també n’hi haurà de Madrid, Galícia, l’Aragó, el País Valencià, les Illes Balears, Cantàbria i Castella-la-Manxa. El CPA Olot sortirà penúltim, un lloc que agrada a l’equip.

El CPA Olot afrontarà el Campionat d’Espanya sense baixes, amb tot l’equip disponible, i ja amb la incorporació de Jana Sagués com a reserva. La competició de xou gran es disputarà dissabte a la tarda i es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot des de dos quarts de 7.

El grup petit

I l’endemà diumenge hi haurà la categoria de grups petits també amb la representació del CPA Olot. Per a Ricard Planiol, l’objectiu, en aquest cas, és...

El CPA Olot va quedar setè del Campionat de Catalunya. La competició de grups petits del Campionat d’Espanya serà diumenge a partir de les quatre de la tarda. Les patinadores olotines, amb el ball Purgatori, actuaran en novena posició de 22 conjunts.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum