En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La tecnologia digital centrà la jornada de tardor de la càtedra de Renovació Pedagògica de la Vall d’en Bas

Durant el 12 i 13 de novembre es faran una desena de conferències, presentacions i debats al centre cultural Can Trona
Pau Masó | 3 de novembre de 2021
La tecnologia digital centrà la jornada de tardor de la càtedra de Renovació Pedagògica de la Vall d’en Bas

Durant el 2020 la tecnologia digital va salvar l’educació. Quan la covid va tancar les aules, es van encendre les pantalles. Però quin ús en vam fer? Quin impacte ha tingut això o quin protagonisme tindran a partir d’ara les eines digitals? Són preguntes que durant dos dies es farà la Càtedra de Renovació Pedagògica de la Vall d’en Bas en la seva tradicional cita de tardor. En parla el director de la càtedra garrotxina, Jordi Feu.

Les jornades de tardor se celebraran el pròxim divendres 12 i dissabte 13 de novembre. Entre les xerrades hi haurà experts acadèmics locals i nacionals.

Entre les conferències es tractaran àmbits com la googlelització de l’educació, les conductes additives, criteris per a l’ús de la tecnologia o competències digitals. L’assistència a les conferències és oberta al públic en general, tant educadors com famílies. Les inscripcions ja estan obertes, les jornades costen vint euros i estan limitades a 80 places presencials i 400 places en línia.

També et pot interessar

Les farmàcies i els testos escolars: "Estàvem preparats per una ventada i ha caigut un temporal"

Educació ha promès testos gratuïts a tots els alumnes que tinguin un positiu a la classe, però les farmàcies se n’han quedat sense. Els establiments no han pogut fer front a l’alta demanda de testos i diuen a Ràdio Olot que hi ha hagut una manca de previsió de Salut

Les baixes per covid del professorat afecten de ple els centres concertats

Es troben que, a diferència de l’escola pública, no tenen una borsa ni nomenaments diaris per substituir els positius que apareixen entre professors i mestres

Estàs escoltant


Volum