En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La sortida del túnel

L'alcalde d'Olot calcula que el 2015 es podrà recuperar la inversió intensa de caràcter públic a la ciutat.
| 31 d'octubre de 2012
La sortida del túnel

L’alcalde d’Olot diu que al 2015 tornarà la inversió pública potent a la ciutat. Josep Maria Corominas calcula que els pressupostos del 2013 i els del 2014 seran encara més restrictius però espera que la Generalitat començi a recuperar les subvencions des dels diferents departaments.  Això sí, demana a l’executiu català que es posicioni sobre què vol fer amb les aportacions a llars d’infants i escoles de música i expressió.

El 2015 l’Ajuntament d’Olot sortirà del tot del túnel econòmic i el 2014 ja en començarà a veure la llum. Aquest és el missatge que ha donat Josep Maria Corominas en una entrevista al programa Via Oral de Ràdio Olot després d’aprovar els comptes per al 2013. L’alcalde de la ciutat d’Olot ha explicat que amb la reducció del dèficit prevista, entre el 2014 i el 2015 prendrà més força la inversió pública.

Un missatge per l’esperança que es combina però amb la realitat actual. Corominas no amaga que han anat fent aportacions a partides clau fent reduccions d’altres, com la de la despesa en personal, però que si la situació no remonta es veuran abocats a prioritzar unes partides en detriment d’altres.

Els comptes del 2013 preveuen un augment del cadastre d’un 2,9% de mitjana que es repetirà de manera semblant el 2014. De la seva banda, les taxes que depenen del consistori es congelen. És a dir: no puja ni l’IPC ni l’IVA. Pel què fa a les concessions, com l’aigua o les escombraries, pujen el 3,1% de l’índex al preu del consum anual. L’alcalde d’Olot també ha rebelat que han demanat a les empreses que no apliquessin la pujada de l’IVA als contractes.

Corominas també ha explicat que el 2015 o abans hi haurà una revisió del cadastre a la ciutat ja que la voluntat del govern central és homogeneitzar ciutats on hi ha cadastres en plena bombolla o d’altres que no es renoven des dels anys 80.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum