En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La societat anònima esportiva de la Unió Esportiva Olot tindrà 339 accionistes

S’ha acabat la segona fase de la conversió en SAE i no caldrà que s’obri la tercera, perquè el capital ja està cobert
| 24 de març de 2015
La societat anònima esportiva de la Unió Esportiva Olot tindrà 339 accionistes

S’ha acabat la segona fase de la conversió en SAE i no caldrà que s’obri la tercera, perquè el capital ja està cobert. El 24 d’abril es farà una junta general d’accionistes, d’on sortirà el consell d’administració del club.

rdp sae

 La roda de premsa per a presentar el projecte (David Planella) 

L’objectiu de la Unió Esportiva Olot era crear una de les societats anònimes esportives més repartides i amb més accionistes de tot l’Estat i ja pot dir que ho ha aconseguit. Al final de la segona fase de venda d’accions, ha cobert els 66.850 euros del capital social que havia de cobrir amb 339 socis que s’han fet accionistes. D’aquesta manera, el procés s’ha acabat tal com volia el club; sense la necessitat d’obrir la tercera fase, en què no socis, persones externes al club, haurien pogut comprar accions de l’Olot. El directiu Quim Danés, en nom de la junta directiva que ha impulsat el procés de conversió en SAE, es felicita, en declaracions a Ràdio Olot.

Tot i això, les primeres dues fases de transformació no han estat fàcils. Ha calgut molta divulgació i comunicació als socis, perquè al principi la venda d’accions va costar d’arrencar. El club, però, va tancar la primera ronda amb un 25% del capital cobert i en les dues setmanes que ha durat la segona fase ha pogut completar-lo amb una gran resposta social. De fet, la demanda ha acabat superant l’oferta i no hi haurà ningú que arribi a tenir el 10% de les accions. El club ha hagut de tornar diners als accionistes més majoritaris.

Assemblea general d'accionistes

Un cop definits els accionistes de la Unió Esportiva Olot, el proper pas serà configurar el consell d’administració que dirigirà el club. Substituirà l’actual junta directiva, però tot indica que els directius seran els mateixos. La seva intenció és continuar en bloc i ho podran fer si la majoria dels accionistes els donen suport. Aquest punt es votarà en la junta general d’accionistes convocada pel 24 d’abril, a les 7 de la tarda, al Casal Marià. El requisit per assistir-hi és disposar, com a mínim, de dues accions.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum