amb Ràdio Olot

La Romànic Extrem se supera amb la tercera edició

Roger Viñas s'imposa a la tercera edició de la marató de muntanya de la Vall de Bianya, que reuneix 700 participants
| 13 d'abril de 2015

Roger Viñas s'imposa a la tercera edició de la marató de muntanya de la Vall de Bianya, que reuneix 700 participants. Aleix Fàbregas completa el doblet ripollès, mentre que Jordi Gamito queda a la tercera posició. En dones, guanya Paloma Lobeto.

romanic

La Romànic Extrem va ser un èxit (Romànic Extrem)

Enguany, la Romànic Extrem arribava a la seva tercera edició ja pràcticament consolidada. Amb només tres anys ha passat de 500 corredors a tenir-ne 700 aquest cap de setmana. A mesura que passaven els anys, l’organització ha ampliat fins a cent dorsals més, tot i que la xifra dels 700 sembla ja definitiva. Un dels seus organitzadors, David Darné, explicava fa unes setmanes a Ràdio Olot, que s’estimaven més la qualitat per sobre la quantitat, i ara assegura que continuaran en aquesta línia.

Aquest cap de setmana, es va celebrar la prova, i la primera posició va ser pel ripollès Roger Viñas seguit, amb una diferència de 38 segons, del també ripollès Aleix Fàbregas; la tercera posició va ser per Jordi Gamito. La guanyadora en dones va ser Paloma Lobato. Darné fa una valoració molt positiva del tipus de corredors.

Tot just acaba la tercera edició de la Romànic Extrem i els organitzadors ja pensen en l’any vinent. Tot i que és aviat , ja miren per quins petits recons i esglésies  encara no han passat per intentar que la quarta edició  sigui impecable.