En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La regidoria d’Educació d’Olot veu amb bons ulls els nous protocols covid

La regidora Mariona Camps creu que el fet que no s’hagi de confinar tota la classe fins que no apareguin cinc positius permetrà potenciar la presencialitat i això beneficiarà l’estat emocional dels alumnes
Pau Masó | 13 de gener de 2022
La regidoria d’Educació d’Olot veu amb bons ulls els nous protocols covid

La regidora d'Educació, Mariona Camps (Ajuntament Olot)


Aquest dilluns milers d’alumnes i professors han tornat a les aules enmig d’una situació pandèmica pitjor que la que hi havia quan van marxar de vacances de Nadal. El que també ha canviat, i tot apunta que a millor, són els protocols covid. A partir d’ara, un grup classe només es confinarà sencer si apareixen cinc o més positius a l’aula. La regidora d’Educació d’Olot, Mariona Camps, s’ha mostrat a favor d’aquesta mesura perquè, diu, “reforça la presencialitat”.

A més del confinament d’un grup a partir de cinc o més positius, els nous protocols també estableixen que les baixes que pugui haver-hi entre el professorat se substituiran de manera diària. Per a Camps, aquesta també és una bona notícia.

A més, aquest dimarts també s’ha anunciat un nou canvi en els protocols escolars: aquells alumnes o professors que hagin passat la covid en els últims tres mesos no s’hauran de fer testos, independentment de si estan o no vacunats. Abans de vacances de Nadal, hi havia més de 350 alumnes i professors confinats a casa, i uns 140 casos de covid relacionats amb l’àmbit escolar. Ara, després de tres dies del retorn a les aules, els centres garrotxins han notificat el doble de positius.

També et pot interessar

Òmnium Garrotxa celebra 50 anys de vida

L’entitat fundada al 1972, compta amb 2500 socis a la comarca, que defensen la llengua, la cultura i el país

Nou pla per fomentar la millora de les empreses de la comarca

El programa incideix en aspectes com el màrketing, la comunicació, els canals de comercialització i venda i millora dels processos productius

Estàs escoltant


Volum