En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Ràdio Olot prepara la seva programació de festa major: la ràdio pel Tura no s'atura!

Aquest any no hi haurà Festes del Tura al carrer... però sí a la ràdio
| 3 de setembre de 2020
Ràdio Olot prepara la seva programació de festa major: la ràdio pel Tura no s'atura!

Aquest any no hi haurà Festes del Tura al carrer... però sí a la ràdio. Ràdio Olot ha preparat una programació especial per als pròxims cinc dies que permetrà viure els actes més emblemàtics de la festa major a través del 98.1 i radiolot.cat. Des d’aquest divendres i fins dimarts que ve es podrà escoltar el pregó, el ball dels Gegants, concerts en viu, un espectacle infantil i, fins i tot, la tradicional Norantada.


La ràdio sempre hi és i ho demostra el fet que, tot i que el coronavirus ha fet cancel·lar les Festes del Tura, la festa major es podrà viure a Ràdio Olot. L’emissora ha decidit portar els actes del carrer a la ràdio. Ha preparat una programació especial on durant cinc dies, dia i nit, es podrà gaudir d’alguns dels actes més populars de la nostra festa major.

Un pregó molt merescut

Aquest mateix divendres, els sanitaris de la Garrotxa han preparat un pregó que llegiran als micròfons de Ràdio Olot a dos quarts de dues del migdia i a les set de la tarda. El director d’aquesta emissora, Joel Tallant, remarca l’aposta de Ràdio Olot per acompanyar la ciutadania en uns dies tan especials.


Concerts... i Norantada!

A més del pregó d’aquest divendres, cada nit a les nou del vespre es podran escoltar concerts en viu de grups com Mishima, Gertrudis, Buhos o Manolo Garcia. I el dissabte, l’antena de Ràdio Olot tornarà als anys 90 per viure una edició confinada de la Norantada. La Penya Weke Weke ha preparat una sessió especial de tres hores que s’engegarà a partir de la mitjanit.


La retransmissió en diferit del Ball dels Gegants

A part de la música, les Festes del Tura no són res sense la faràndula i per això el diumenge 6 i el dimarts 8 a partir de tres quarts de dotze del migdia podreu reviure el ball dels Gegants, Nans i Cavallets de l’any passat. En Miquel Serrat i en Jordi Sellas conduiran una retransmissió que serà més nostàlgica que mai.

Els contes de l'Anna Roca

A més dels Gegants, els més petits també podran gaudir dels contes de l’Anna Roca. L’actriu olotina portarà el seu espectacle “Somiacaixes” a l’antena de Ràdio Olot el dilluns a la una del migdia. Tot plegat perquè, encara que sigui des de casa, cap olotí es quedi sense la seva festa major.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum