En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La primavera atrau

Olot penjarà pràcticament el cartell de complert els dies festius de Setmana Santa i es consolida com a destí turístic de primavera. 
| 17 d'abril de 2014
La primavera atrau

Olot penjarà pràcticament el cartell de complert els dies festius de Setmana Santa. Les previsions ja són bones i cal sumar-hi el cada cop més important pes de les reserves d’última hora. Per l’Ajuntament això vol dir que s’està consolidant la ciutat com un destí turístic de primavera.

 

REDACCIÓ | Les nits de divendres i de dissabte, les previsions que tenen els allotjaments de la ciutat d’Olot ja ronden en alguns casos el 95%. Per aquest motiu s’espera que al final a la capital de la Garrotxa es pugui penjar pràcticament el cartell de complert. Estanis Vayreda,  regidor de promoció de la ciutat, apunta que "les previsions són més bones que respecte anys anteriors".

Per Vayreda aquest increment "es deu en part a la fira modernista que es farà aquests" dies però també considera que "s’està aconseguint consolidar Olot com un destí turístic de primavera, al que cal sumar l’atractiu habitual de la tardor".

Les previsions de Turisme Garrotxa que es van donar a conèixer a principis de setmana preveien que en els dies festius al global de comarca l’ocupació superaria el 75%. Els dies previs entre setmana l’ocupació ha rondat el 40%. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum