En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Policia Nacional deté a Camprodon un delinqüent reincident d'Olot

Se li van interceptar una gran quantitat de substàncies estupefaents, gairebé mil euros en efectiu i una gran quantitat de joies
ACN | 11 d'octubre de 2022
La Policia Nacional deté a Camprodon un delinqüent reincident d'Olot

La Policia Nacional ha detingut a Camprodon un delinqüent multireincident per tràfic de drogues a Olot. Els agents van detenir l'home a la via pública, mentre es disposaven a entregar un citació judicial a una altra persona. Els policies van observar com un individu que caminava pel carrer es posava molt nerviós davant la presència policial, arribant a canviar el pas de la marxa i posar-se a córrer per evitar creuar-se amb ells. Els policies el van poder interceptar. Anava indocumentat i va intentar enganyar amb la seva identitat. Se li van interceptar una gran quantitat de substàncies estupefaents, gairebé mil euros en bitllets i monedes i una gran quantitat de joies de procedències dubtosa.

Tot això es va trobar durant l'escorcoll preventiu, a prop de la zona genital. En concret, van trobar 51 bosses independents amb 150 grams de marihuana que haguessin arribat als 1.800 euros en el mercat negre. També es van trobar els diners i les joies.

L'home es va intentar resistir a la detenció, cridant mentre intentava agredir els agents. Un cop detingut, se'l va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra perquè el traslladessin a disposició judicial.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Detenen un home després d'atropellar-ne un altre a les Preses i donar-se a la fuga

El detingut hauria atropellat la víctima després d'una discussió aquest dijous al migdia

Estàs escoltant


Volum