En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Policia Municipal d’Olot comença a multar pels 30 km/h

Fins fa poc s’ha estat completant la senyalització de la ciutat i ara, el cap del cos assegura que ja es posaran sancions
Pau Masó | 18 de juny de 2021
La Policia Municipal d’Olot comença a multar pels 30 km/h

Després de més d’un mes de l’aplicació dels 30 km/h, la Policia Municipal d’Olot començarà a posar multes a qui superi el nou límit de velocitat. Fins ara, s’ha estat canviant tota la senyalització de la ciutat i no ha estat fins aquest moment, quan aquest procés s’ha donat per acabat. A partir d’aquí, el cap de la Policia Local, Ignasi López, assegura que ja es pot començar a multar.

López assegura que, de moment, no hi ha hagut incidències viàries relacionades amb els 30 km/h. El cap de la Policia Local diu que s’ha percebut el canvi i es mostra satisfet de la resposta dels conductors.

El nou límit de circulació va entrar en funcionament el passat 11 de maig. Ho va fer a tots els carrers de la ciutat, a excepció de la carretera de Santa Pau, la carretera de Riudaura, la de la Canya i la Solfa.

També et pot interessar

La Fageda retira flams de vainilla per una alerta alimentària

La cooperativa de la Garrotxa ho ha fet per la possible presència d’òxid d’etilè. En total s’han retirat quatre lots per prevenció

Policia Local i Mossos faran un dispositiu especial per evitar concentracions per FdT21

L'alcalde confia que el model de programació, amb aforaments limitats, desdigui els visitants

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum