En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

La Policia Municipal d'Olot celebra aquest divendres 125 anys d'història

L'acte institucional previst per aquest divendres es farà el proper 9 d'abril
| 27 de març de 2015
La Policia Municipal d'Olot celebra aquest divendres 125 anys d'història

La Policia Municipal d’Olot celebra el 125è aniversari des de la seva creació i ho vol fer amb activitats per a la ciutadania. Un dels actes, s0ha vist afectat per els tres dies de dol oficial, és el cas del acte institucional del divendres, que es trasllada el proper dijous 9 d’Abril. Pel que fa els actes programats pel dissabte tot segueix igual.

125 anys Policia

Avui, dia 27 de Març, farà 125 anys que el consistori olotí d’aquella època va crear la Policia Municipal d’Olot. Per celebrar-ho, el cos ha organitzat activitats per apropar-se més al ciutadà. L’acte que s’havia de fer avui divendres, queda aplaçat pel proper 9 d’Abril a les 12 del migdia. Es tracta de la inauguració d’una exposició relacionada amb la  Policia d’Olot. Tot i que la mateixa exposició ja es pot veure a hores d’ara a Can Trincheria. De cara al dissabte, les activitats seran més lúdiques. El Firal serà el punt d’acollida de totes les activitats. Per una banda els agents aproximaran tots els vehicles policials a la mainada que  el mati també rebran classes d’educació viària. Des del cos també s’ha organitzat una milla solidària pel centre de la ciutat, on tots els fons aniran destinats a la construcció d’un pou al Senegal. A falta de la inauguració oficial de l’exposició del dia 9 d’Abril , una obra de teatre interpretada pels mateixos agents posarà el punt i final a tots els actes de celebració d’aquests 125 anys.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum