En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Policia Municipal celebra aquest mes els seus 125 anys d'història

El darrer cap de setmana de març la Policia celebrarà la seva festa oberta a la ciutadania
| 16 de març de 2015
La Policia Municipal celebra aquest mes els seus 125 anys d'història

 La Policia Municipal d’Olot celebra el 125è aniversari des de la seva creació i ho vol fer amb activitats per a la ciutadania. Durant el cap de setmana del  27 i 28 de Març, s’han preparat una sèrie d’activitats com per exemple una exhibició de gossos policials, una milla solidària pel centre de la ciutat o bé una obra teatral dels mateixos agents de proximitat.

 policia125

El proper 27 de Març, farà 125 anys que el consistori olotí d’aquella època va crear la Policia Municipal d’Olot. Per celebrar-ho, el cos ha organitzat activitats per apropar-se més al ciutadà. El dissabte a la tarda es farà la inauguració d’una exposició relacionada amb la  Policia d’Olot. Més tard a la sala “El Torín” hi haurà un acte institucional amb reconeixement a les accions meritòries d’agents olotins.

De cara el diumenge, les activitats seran més lúdiques. El Firal serà el punt d’acollida de totes les activitats. Per una banda els agents aproximaran tots els vehicles policials a la mainada que  el mati també rebran classes d’educació viària. Des del cos també s’ha organitzat una milla solidària pel centre de la ciutat, on tots els fons aniran destinats a la construcció d'un pou al Senegal.

 Una obra de teatre interpretada pels mateixos agents posarà el punt i final a tots els actes de celebració d’aquests 125 anys.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum