En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La plataforma digital gastronòmica de la Garrotxa, Delit, rep quasi 30.000 visites en els primers vuit mesos de funcionament

El projecte, impulsat per diverses entitats de la comarca, té com a objectiu promocionar l’oferta gastronòmica del territori
Aniol Puigvert | 8 d'agost de 2022
La plataforma digital gastronòmica de la Garrotxa, Delit, rep quasi 30.000 visites en els primers vuit mesos de funcionament

El projecte Delit es defineix com un portal en línia de la gastronomia de la Garrotxa. L’objectiu de la plataforma és que tant el client de sempre de la ciutat com el visitant de fora, puguin conèixer els comerços agroalimentaris de la comarca i els seus productes, qui els produeix, a on es poden anar a buscar, i quines opcions dins de la gastronomia i l’hostaleria local hi ha. 27.000 visualitzacions ha aconseguit la plataforma en els primers vuit mesos de funcionament, una dada que el regidor de Promoció de la ciutat, Estanis Vayreda valora molt positivament.

La plataforma digital gastronòmica de la Garrotxa, Delit s’ha creat seguint el paràmetres de la Carta Europea de Turisme Sostenible. En aquests primers vuit mesos que porta activa, un dels apartats més vistos és el dels restaurants amb un 53% de visites. El perfil d’usuari que entra a la plataforma és majoritàriament de  Barcelona. Les bones dades recollides fins ara fan que els seus impulsors ja pensin en com pot evolucionar de cara al futur.

Podeu conèixer totes les propostes que ofereix la plataforma digital gastronòmica de la Garrotxa, Delit, a delitgastronomic.cat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum