En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Plaça Mercat d'Olot quedarà tota plena d'aquí un mes

El president dels placers ha explicat que els papers de la compra dels 3 locals buits es farà esperar
| 11 de març de 2015
La Plaça Mercat d'Olot quedarà tota plena d'aquí un mes

En un mes s’espera que la nova Plaça Mercat d’Olot pengi el cartell de complert amb l’ocupació de tots seus locals. Els placers diuen que, amb 3 mesos, han notat més vendes i un increment del públic. També reben visites d’altres mercats municipals que volen copiar el model olotí.

PlaçaMercatNova

 Un dels laterals de la Plaça Mercat (Jordi Altesa) 

El nou edifici del Mercat ha estat tot un èxit si fem cas a la valoració que en fan els placers 3 mesos després de la seva inauguració. Han pujat les vendes, tenen més públic i més jove. Així ho ha explicat en una entrevista al ‘Via Oral’ de Ràdio Olot, el president del Placers, Jordi Vilarrasa. Vilarrasa ha argumentat que això ha estat possible gràcies al supermercat que hi ha a la planta -1 i a l’allargament de l’horari comercial del Mercat.

El model del Mercat d’Olot ja ha rebut visites d’altres mercats que s’han interessat per la proposta olotina: per exemple aquells que han de fer reformes i volen copiar la iniciativa local. L’èxit afecta a tots els implicats en l’edifici: els placers, els locals comercials i al supermercat que hi ha a la planta -1. Ara a més també s’emplenen els 3 locals que quedaven pendents que es convertiran en negocis de restauració. Els papers ja s’han firmat, segons Vilarrasa, que calcula que durant el mes que ve es posaran en marxa aquests negocis que permetran posar el cartell de complert al nou Mercat.

Fomentar la cultura de Mercat

Un dels nous reptes passa ara per fomentar la cultura de mercat i per això just després de Setmana Santa està previst que es facin més activitats i iniciatives que donin més motius per a visitar la Plaça Mercat. Aquesta setmana s’acaben les actuacions urbanístiques a la Plaça Mercat amb l’estrena, el dissabte al matí, de la nova Plaça dels Coloms. Aquests nou espai ha costat 60.000€ i es va haver d’actuar perquè s’hi ha acabat fent la sortida del pàrquing. El nou espai té motius de la faràndula i aquells que hi vagin disfressats rebran un obsequi.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Generalitat inclourà la variant d’Olot en els pressupostos del 2024

Giró augura que la nova infraestructura no estarà del tot acabada fins a principis del 2028

S’obre la convocatòria dels ajuts Leader

Es tracten d’unes ajudes econòmiques adreçades a microempreses o autònoms de diferents sectors

Estàs escoltant


Volum