En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

La Plaça Mercat d'Olot mira el 2022 amb bones expectatives

L’any 2021 que hem deixat enrere ha estat bo i els placers i les placeres han tingut campanyes molt bones com la darrera, la de Nadal
Roger Isern | 10 de gener de 2022
La Plaça Mercat d'Olot mira el 2022 amb bones expectatives

Foto: Ràdio Olot


Ganes de més. L’any nou comença amb bons pronòstics per la Plaça Mercat d’Olot. L´últim tram del 2021, va ser positiu pels placers gràcies a la campanya de Nadal i la bona resposta dels clients. Uns clients que s’han fidelitzat en gran part a la comarca, però també fora d’ella, fet que també ajuda a millorar els números. El president dels placers de la Plaça Mercat d’Olot és Jordi Vilarrasa.

Des de l’Ajuntament d’Olot també es valora positivament el 2021 dels placers i placeres. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, destaca que la Plaça Mercat d’Olot segueixi sent un motor econòmic de la ciutat.

I un dels exemples més representatius d’aquesta fidelització és la participació dels clients en els sortejos. L’últim va ser el sorteig en el marc de la campanya nadalenca d’“Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró”. Vilarrasa en destaca la importància.

Divendres es van conèixer les quatre guanyadores que tindran a la seva disposició diversos vals de 25 euros per gastar en les diferents parades de la Plaça Mercat d’Olot.

També et pot interessar

La crisi dels preus es comença a notar en la despesa dels clients de la restauració garrotxina

El sector ha detectat una frenada durant les últimes setmanes i ho atribueix a l’increment dels preus. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa es mostra preocupada per una possible disminució del consum

Radiografia de la indústria de la Garrotxa: la més potent de Girona, però també la més antiga

La indústria garrotxina és tradicional, amb poques empreses joves i una forta presència de companyies de gran dimensió

Estàs escoltant


Volum