En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Plaça Mercat d’Olot intenta frenar la pujada de preus

És provocada per l’increment dels costos de les matèries primeres per no repercutir-la als clients
Joel Tallant | 14 de setembre de 2022
La Plaça Mercat d’Olot intenta frenar la pujada de preus

L’increment del preu del cereal, dels serveis bàsics com la llum o el gas i dels combustibles han anat engreixant el capítol de despeses dels productors de la Plaça Mercat. Intenten mantenir els preus per no perdre un client fidel de molts anys prou ofegat pel cost de la cistella de la compra. De totes maneres, moltes vegades és inevitable no fer-ho. El president de la Plaça Mercat, Jordi Vilarrasa, ha dit a Ràdio Olot/Olot Televisió que tothom ha estant esmolar el llapis davant d’aquesta situació tan descontrolada.

Tot i la inflació que estem patint des de fa mesos, Vilarrasa destaca que el client valora el producte de la Plaça Mercat perquè és fresc i de proximitat i perquè coneix qui hi ha al darrera i el valor que té produir-lo cada dia.

Un altre dels elements que fidelitzen el públic de la Plaça Mercat són els seus horaris i que el 80 per cent dels establiments són productors directes.

La Plaça Mercat d’Olot ha tingut un molt bon estiu en vendes. El fet que estigui oberta matí i tarda ha fet que molts turistes allotjats en càmpings o cases de turisme rural hagin agafat la Plaça Mercat com el seu espai de compra de referència.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot ja poden fer les seves analítiques al Centre d’Atenció Primària de la zona

Hi ha dos dies habilitats perquè els usuaris que ho necessitin passin a fer-se les analítiques al seu propi barri

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum