En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Plaça Mercat d'Olot es llança a la compra online

L'usuari pot comprar els aliments a través d’una aplicació i passar-los a recollir
| 31 d'agost de 2018
La Plaça Mercat d'Olot es llança a la compra online

El Mercat d'Olot es modernitza. L’equipament ha llançat un servei de venda online als seus usuaris. A partir d’ara, el consumidor pot comprar els aliments a través d’una aplicació i passar-los a recollir. Es tracta d’una eina pionera als mercats del país i que fins i tot ja ha generat interès. La iniciativa redueix el temps d’espera i ha estat ben rebuda des dels paradistes.

La compra es pot fer des del mòbil, la tauleta o l'ordinador (ACN)


A través d’una plataforma web, l’usuari fa la compra des de casa i una vegada realitzada la comanda, només cal anar a buscar els productes a les parades i pagar l'import corresponent. Aquesta nova manera de comprar funciona gràcies a un xatbot, un robot virtual que envia les diferents comandes a la parada del mercat corresponent, sense la necessitat de fer cues. Un dels propietaris d'un comerç del mercat, Carles Riera, creu que aquesta nova tecnologia és una necessitat per adaptar-se "als nous temps". A més assegura que no ha significat grans canvis.

Un sistema que substitueix el temps d'espera

Els dissenyadors d'aquesta nova tecnologia són Volcànic Internet. El seu cofundador, David Jané, ha afirmat que aquesta eina està pensada per a la gent que "ja coneix" el mercat perquè el portal "no substitueix l'experiència de venir al Mercat, però sí que substitueix el temps d'espera". Una vegada ja s'ha encarregat tota la llista de la compra, tan sols cal acordar a quina hora ho pot anar a recollir el client.

 

Les comandes es poden fer des d’un ordinador, una taulata o un mòbil. Només cal accedir a la pàgina web de la Plaça Mercat i accedir al “Placer Virtual”. Aquesta eina ha estat pionera en tots els mercats i ja hi ha altres mercats que s'han posat en contacte amb l’empresa per preguntar sobre el funcionament de l'eina i com es podria exportar en altres casos.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum