En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Plaça desapareix abans del Tura

Aquesta és la previsió amb la que treballa la constructora, que també assegura que intenta molestar "el mínim possible" als veïns.
| 24 de juliol de 2013
La Plaça desapareix abans del Tura

Abans de Festes del Tura, l’edifici actual de la Plaça Mercat d’Olot serà història. Aquest és el termini amb el qual treballa la constructora que assegura que intenten molestar el mínim possible als veïns.


Panoràmica actual de l'interior de la Plaça Mercat d'Olot (Jordi Altesa)

JORDI ALTESA | Aquest espai de la ciutat ja és un bullici de màquines constant per tal d’enderrocar la Plaça Mercat d’Olot i construir el nou edifici. Ara mateix s’està treballant en buidar l’interior del mercat i eliminar totes les construccions de les parades. Per dins, la intenció és que quedi completament buit abans de que s’enderroquin les parets mestres i tot l’edifici. Aleshores, serà el torn d’excavar els forats de les plantes subterrànies on s’hi ha d’obrir el nou supermercat i el nou pàrquing. El ritme i les previsions es mantenen pràcticament com estava previst i, segons l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, abans de Festes del Tura l’edifici actual serà història.

Corominas assegura que la Plaça provisional, a Can Gelada, funciona a ple rendiment i sense problemes. L’alcalde admet que les obres generen molèsties als veïns però assegura que s’intenta que siguin les mínimes possibles.

Aquestes actuacions han obligat a reduir un carril de circulació del carrer Mulleras al llarg d’aquest estiu. Les obres més feixugues i sorolloses seran les que es faran aquests primers mesos. A hores d’ara, els terminis es mantenen i s’espera poder inaugurar la nova Plaça Mercat pel Sant Lluc de l’any que ve.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum