En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Piscina Municipal d’Olot recupera l’activat d’abans de la pandèmia

És un dels equipaments més utilitzats de la ciutat durant l’estiu i enguany s’ha situat en xifres de l’any 2019 pel que fa a assistència i a abonaments
Roger Isern | 11 d'agost de 2022
La Piscina Municipal d’Olot recupera l’activat d’abans de la pandèmia

Un dels millors punts per suportar les altes temperatures d’estiu és la piscina. I a Olot la Piscina Municipal ha tornat a la normalitat aquest 2022. Després de l’esclat de la pandèmia que va suposar el seu tancament i posteriorment la seva obertura amb restriccions, aquest estiu és el primer des de 2019 sense cap limitació. La Piscina Municipal està registrant xifres similars i gairebé millors a les de l’any abans de la pandèmia, fet que des de l’Ajuntament d’Olot valoren positivament. El regidor d’Esports d’Olot és Aniol Sellabona.

Els abonaments de la Piscina Municipal se situen gairebé al mig miler, una xifra que també representa la tornada a la normalitat dels usuaris. Les onades de calor viscudes durant aquests mesos han estat un dels motius, juntament amb la tornada a la normalitat, que han convidat a la gent a assistir a l’equipament. Sellabona explica que estant en el punt àlgid de la recuperació.

La Piscina Municipal d’Olot és un espai on s’hi reuneixen desenes de persones amb l’objectiu de gaudir d’un moment de lleure enmig de la calor de l’estiu. En general el perfil és de gent gran i de nens petits, però Aniol Sellabona explica que és un públic molt transversal.

De moment, l’aigua i la calor seguiran sent els protagonistes d’aquest estiu juntament amb la Piscina Municipal d’Olot, que apunta a superar les xifres d’assistents del 2019.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum