En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

La patronal del transport desmenteix una convocatòria de vaga per als pròxims dies

Després de la difusió d’un missatge de Whatsapp, l’Asetrans ha desmentit a través d’un comunicat la convocatòria. Assegura que es tracta d’una difusió que s’ha fet des d’una plataforma desconeguda i que busca generar “un clima de por”
Redacció | 10 de març de 2022
La patronal del transport desmenteix una convocatòria de vaga per als pròxims dies

Foto: ACN


Aquest és el missatge que els últims dies ha circulat per Whatsapp. Es tracta d’un àudio que s’ha difós des d’una plataforma denominada “Para la defensa del transporte de mercancías por carretera”. Però des del mateix sector han sortit a desmentir la informació. De fet, la patronal Asetrans s’ha vist obligada a emetre un comunicat en el qual aclareix que no hi ha cap vaga convocada. Des de l’Associació afirmen que la plataforma que ha llençat el missatge “no deixar clar si té una postura patronal o sindical” i que aquesta plataforma no forma part de l’entitat estatal que aglutina totes les associacions del transport (CNTC).

Per últim, el comunicat d’Asetrans també diu que s’ha demanat una reunió amb el president, Pere Aragonès, per tractar la qüestió de l’augment del preu del petroli.

El comunicat d'Asetrans

El missatge que ha circulat aquests dies ha provocat que, fins i tot, alguns supermercats s’hagin quedat en alguns moments sense alguns productes com arròs, pasta o oli.

Estanteries de la secció de pasta d'un supermercat d'Olot aquest dijous (Ràdio Olot)

En l'apartat d'oli també s'han acabat algunes existències (Ràdio Olot)

També et pot interessar

Diverses entitats d’Olot demanen millorar el servei del TPO

Les entitats també han demanat estudiar la municipalització del servei. L’equip de govern, però ha tombat la moció i han defensat el model de concessió que hi ha actualment

Un documental recorda el llegat de Josep Maria Francino

El reportatge recull les principals facetes del periodista i músic garrotxí mort l’any passat

Estàs escoltant


Volum