En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La novel·la 'L'ànima del volcà' de Santiago Vilanova, inspirada en el vulcanisme olotí

El llibre barreja realitat i ficció, i, segons l'autor, serveix per combatre l'estrès diari
| 9 de juny de 2015
La novel·la 'L'ànima del volcà' de Santiago Vilanova, inspirada en el vulcanisme olotí

‘L’ànima del volcà’ és la primera obra literària inspirada en el vulcanisme olotí. El seu escriptor, l’olotí Santiago Vilanova, ha volgut fomentar la literatura ambientada en la zona volcànica en un llibre que barreja realitat i ficció. El mateix escriptor caracteritza la novel·la d’antidepressiva per combatre l’estrès de cada dia.

anima volca

Diana Matamoros| Ja feia temps que l’escriptor olotí Santi Vilanova volia fer una novel·la dedicada al vulcanisme olotí. Motivat per les informacions i tot el coneixement que va tenir durant les jornades de vulcanologia que es van organitzar a Olot, va néixer la novel·la ‘L’ànima del volcà’. També el van inspirar els records de la seva infantesa, la memòria del seu pare que va morir d’Alzheimer i els viatges fets per diferents zones volcàniques del planeta. Al llibre també hi reflecteix la seva profunda relació amb la cultura Rapanui de l’Illa de Pasqua de Xile. A més, l’autor del llibre afirma que la seva novel·la pot fer disminuir l’estrès diari que pateix la societat.

Santi Vilanova és periodista, consultor ambiental i uns dels pioners de l’ecologia política a Catalunya i a Europa. Desitja que el seu llibre agradi a tot el públic, en especial a l’olotí. L’obra també fa una barreja entre fets reals i fets ficticis nascuts en el món dels somnis i la imaginació. La presentació del llibre es farà el 27 de juny a Can Trincheria per Domènec Moli. El llibre l’ha publicat l’editorial Base, però encara no està disponible a les llibreries; el preu volta els 14 euros, segons on es compri.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum