En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot
Categoria

La nova Plaça Mercat d’Olot celebra el seu vuitè aniversari amb un cicle de tallers de cuina

Aquestes activitats duraran fins el 16 de desembre amb propostes enfocades a l’època nadalenca
Aniol Puigvert | 1 de desembre de 2022
La nova Plaça Mercat d’Olot celebra el seu vuitè aniversari amb un cicle de tallers de cuina

Vuit anys enrere s’inauguraven les noves instal·lacions de la Plaça Mercat d’Olot. Aquest equipament municipal ha aconseguit consolidar-se com el centre neuràlgic del comerç a la ciutat. Aquest dilluns es va fer la tradicional bufada d’espelmes amb representants de les vint-i-una parades. Per commemorar aquest aniversari, des de l’Associació de Placers del Mercat han organitzat un conjunt de tallers relacionats amb el món culinari. Aquest cicle, que és gratuït, es fa a l’Aula Tast i està a obert a tothom qui hi vulgui participar. El president de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa, explica la importància d’aquestes iniciatives pel mercat.

Aquest cicle de tallers que es duen a terme a la Plaça Mercat d’Olot tenen l’objectiu d’oferir idees, tècniques i coneixements gastronòmics a totes les persones, independentment del seu nivell culinari. El primer taller es va dur a terme el passat divendres, on els assistents van poder aprendre a preparar les seves llars pels àpats de Nadal. El següent serà aquest dissabte, pensat pels més petits perquè puguin aprendre a decorar les galetes nadalenques. Els dos últims tallers seran seguits: el dia 15 de desembre, hi haurà una mostra de com preparar els millors canapès, a càrrec del cuiner Adrià Aumatell. El divendres 16, els assistents practicaran en l’elaboració dels torrons artesans. Tots aquest tallers es duran a terme a l’Aula Tast, el nou espai gastronòmic situat a la primera planta del Mercat d’Olot.

L’Aula Tast del Mercat Municipal ha suposat un espai, on des del 16 de maig del 2022, ha acollit seminaris, trobades, xerrades i tallers vinculats amb el món gastronòmic.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum