En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La màgia reivindicativa de Sanyes arriba per primera vegada al Teatre Principal

El jove mag vol aprofitar el seu espectacle per denunciar les injustícies que pateix la societat. Entre elles, diu, la sentència del procés
| 17 d'octubre de 2019
La màgia reivindicativa de Sanyes arriba per primera vegada al Teatre Principal

Les entrades ja estan exhaurides per veure dissabte el debut d’aquest mag garrotxí de només 16 anys. Vol aprofitar el seu espectacle per denunciar les injustícies que pateix la nostra societat. Entre elles, diu, la sentència del procés.

Sanyes (Olot Cultura)

Sanyes és de Montagut i Oix, té només 16 anys i no fa una màgia qualsevol. Ha tingut la iniciativa de convertir-la en reivindicativa. Dissabte ho demostrarà al Teatre Principal, on actuarà en solitari per primera vegada i on ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides. Ell mateix explica què es trobaran els espectadors.


Aquest és el punt de partida de ‘Black bloc’, l’espectacle de Sanyes que barrejarà diferents tipus de trucs (màgia d’escenari, màgia petita amb l’ajuda d’una càmera o màgia de grans il·lusions) i amb el qual el jove garrotxí vol fer la seva particular denúncia a les injustícies de la societat.


El mag s’havia plantejat suspendre l’espectacle de dissabte per la situació política i social que viu el país, però va arribar a la conclusió que l’havia de fer encara amb més motiu. ‘Black bloc’, diu a Ràdio Olot, també es pot convertir en un espectacle de rebuig a la sentència del procés.


I per això es farà el dia i l’hora que estava previst: dissabte a les 7 de la tarda, al Teatre Principal. Sanyes estarà tot sol dalt de l’escenari, però remarca que a darrere hi tindrà molta gent que l’ha ajudat a preparar el seu primer gran espectacle.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum