En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La llista més fàcil per a Rodri

El tècnic de l'Olot té les baixes dels sancionats Uri Santos, Hèctor Simon i Jordi Calavera per visitar dissabte l’Huracán, de manera que no haurà de descartar ningú
| 11 de febrer de 2015
La llista més fàcil per a Rodri

El tècnic de l'Olot té les baixes dels sancionats Uri Santos, Hèctor Simon i Jordi Calavera per visitar dissabte l’Huracán de València, de manera que no haurà de descartar ningú per decisió tècnica. El gran canvi de l'onze serà al mig del camp, que, sense Hèctor, perdrà creativitat i serà més físic.  

rodri capcot

Rodri no s'haurà de rumiar gaire la convocatòria, però haurà de triar un onze i els tres substituts dels sancionats (David Planella)

Després del partit contra l’Eldenc, Rodri va dedicar la victòria als tres jugadors que va deixar a la graderia: David López, Argi i Sana. Per primera vegada, l’entrenador havia tingut tota la plantilla a la seva disposició i li havia estat més difícil que mai triar un onze i una convocatòria. Ara, no s’haurà de trencar gaire el cap. Per visitar el camp de l’Huracán de València, dissabte a la tarda, el tècnic tindrà les baixes segures d’Hèctor Simon, Uri Santos i Jordi Calavera. Hèctor i Uri, perquè van veure la cinquena targeta groga contra l’Eldenc, i Calavera, perquè va ser expulsat per perdre temps en un servei de banda. Rodri assegura que la cinquena groga d’Hèctor va ser buscada tenint en compte el proper partit. Espera una lluita dura i molt física al camp de l’Huracán i considera que la pot afrontar amb un altre tipus de jugador al mig del camp.

L’última incorporació, Sana N’Diaye, podria acompanyar Abel Solé i formar un doble pivot defensiu i de múscul. L’altra opció és treure Sielva de la banda i retornar-lo al mig del camp. El que és segur és que Sana entrarà a la convocatòria, perquè les tres baixes obligaran a Rodri a convocar els únics 16 jugadors que queden a la plantilla i, al mateix temps, es convertiran en una oportunitat per a futbolistes menys habituals. Més enllà de Sana, el davanter Trujillo, en el lloc d’Uri, o els defenses Canal o Argi, en el lloc de Calavera, poden entrar a l’alineació.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum