En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Junta d’Accionistes de la UE Olot aprova el pressupost d’aquesta temporada

Serà de 600.000 euros, prop de la meitat del que era la temporada passada quan l’equip competia a Segona B, que arribava al milió cent mil euros. En declaracions a Ràdio Olot, el president del club, Joan Agustí, remarca que els comptes són equilibrats i cal enfortir el projecte
Roger Isern | 16 de novembre de 2021
La Junta d’Accionistes de la UE Olot aprova el pressupost d’aquesta temporada

Imatge de la Junta celebrada ahir al vespre (UEO)


La Junta General Ordinària d’accionistes de la Unió Esportiva Olot va aprovar ahir al vespre el pressupost per aquesta temporada. És de 600.000 euros, una xifra inferior respecte les darreres temporades. El de l’any passat era gairebé el doble que enguany (1.100.000 euros). El descens de l’equip de Segona B a la nova Tercera Federació ha estat un dels factors perquè els números fossin inferiors envers les darreres temporades. Això sí, els beneficis són superiors a les despeses, tònica habitual en el últims anys. El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, explica que són uns comptes equilibrats.

Una de les lluites en què el cub segueix actiu és en el tant per cent de la Seguretat Social corresponent als clubs que competien a Segona B la temporada 2019-20. El Consejo Superior de Deportes no ha liquidat el 0,5% corresponent i molts clubs en queden perjudicats. Un d’ells és l’Olot, que troba a faltar suport de la resta per aconseguir-la. Agustí explica que el club se sent sol com en la lluita per rebaixar el tant per cent d’IVA de les entrades i abonaments de Segona B i Tercera.

Un dels dubtes després del descens era si els patrocinadors i socis respondrien. Així ho han fet però Agustí remarca que el club hauria de tenir entre 2000 i 3000 socis per enfortir el projecte, comparant-ho així amb la Sociedad Deportiva Eibar.

En la Junta celebrada ahir al vespre, també es va fer entrega de la Medalla d'Honor al directiu Eudald Morera.

També et pot interessar

L’Hoquei Olot planta cara a tot un CP Vilafranca (3-1)

Els de Jordi Garcia tenen ocasions per sumar a la pista d’un líder del grup que s’ha imposat gràcies a les bones individualitats. Els olotins segueixen fora de la zona de descens i encaren dues setmanes amb partits davant rivals directes: el proper, el Vilanova

L'Olot vol espantar el fantasma de l'Hospitalet

L’equip riberenc encara no és a la part més alta, però tot indica que hi serà, i en les seves últimes visites a l’Estadi Municipal ha fet molt de mal.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum