En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Juguesca estrena la seva primera obra aquest dissabte

Sala 4 s’estrenarà dissabte a l’Orfeó Popular Olotí i comptarà amb tres representacions més
| 5 de maig de 2015
La Juguesca estrena la seva primera obra aquest dissabte

L’actor Jaime Blanch és el director de l’obra de comèdia Sala 4. Aquest és el primer espectacle de la companyia de teatre ‘La Juguesca’, un projecte creat de la mà dels actors Jordi i Xevi Colom, juntament amb els olotins Joan Manuel Robles i Joan Carré.

 lajuguescasala4

Amb l’obra ‘Sala 4’ s’estrena ‘La Juguesca’ que neix amb l’objectiu d’oferir al públic espectacles diferents i originals. La companyia es va crear fa uns mesos a través del treball realitzat per 4 joves olotins que formen part de l’Orfeó Olotí i que van tenir la necessitat de crear una companyia que els hi permetés tenir una mica més de llibertat creativa i plantejar nous projectes. L’actor i guionista de l’obra, Joan Manuel Robles s’estrena en la dramatúrgia amb una comèdia plena de situacions de teatre absurd.

A la direcció de ‘Sala 4’ hi ha l’actor Jaime Blanch qui està treballant actualment a la sèrie de Televisió Espanyola ‘El Misterio del Tiempo’. Blanch ja havia treballat anteriorment amb els integrants de ‘La juguesca’ i va acceptar el repte de ser director després de llegir el guió.

Sala 4 s’estrenarà dissabte a l’Orfeó Popular Olotí i comptarà amb tres representacions més els dies 10, 23 i 31 d’aquest mes.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum