La Josep Jou empeny l’Hoquei Olot per sumar (3-3)

Els olotins aconsegueixen un punt després de remuntar un 1 a 3 davant el Congrés
Roger Isern | 27 de novembre de 2022

L’Hoquei Olot i la ciutat estaven preparats per viure una tarda de dissabte de bon ambient i bon hoquei. No ha estat gens del contrari i ja per començar la Josep Jou ha registrat la millor entrada de la temporada fregant la xifra dels 800 espectadors per veure l’Hoquei Olot – Congrés. El duel entre dos vells coneguts no podria haver començat millor, amb el gol de Ferran Sacrest al minut 3 en el dia del seu retorn després de lesió. Un inici com ens té acostumats l’Hoquei Olot aquesta temporada, però avui i no pel mal inici de l’equip, el guió es girava de la mà dels àrbitres. Un penal i una falta directa en contra en poc menys de dos minuts, han significat la remuntada per part del Congrés amb el doblet del seu capità Marc Aubets. Un 1 a 2 envoltat de polèmica i que ha fet pujar la temperatura dels aficionats a la Josep Jou. L’Hoquei Olot ha notat el cop, no ha estat precís i ha rebut l’1 a 3 després d’un recuperació de Perpinyà que ha superat a Guillem Raurell. Abans del descans, però, apareixia el de sempre, Marc Prat per anotar una falta directa a 4 minuts per marxar cap a vestidors. L’onzè gol del ‘43’ olotí en el que va de lliga.

A la represa, més control i precisió de l’Hoquei Olot que ha buscat l’empat des del primer segon. L’ha trobat gràcies a una assistència marca de la casa d’Aniol Mangas cap a Arnau Vidal, que al segon pal, ha rematat a plaer per posar el 3 a 3 al marcador. Quedaven 15 minuts pel final, però gairebé no hi hagut ocasions clares. Al final, un punt per Hoquei Olot i Congrés que seguiran a mitja taula del grup nord de l’Ok Lliga Plata. Dissabte vinent, l’Hoquei Olot visitarà la pista del Cerdanyola a partir de dos quarts de nou del vespre.