En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La idea més dolça

La Cooperativa la Fageda posa a la venda la seva nova línia de productes. Mermelades de fruita i verdura pensades per maridatges.
| 31 d'octubre de 2012
La idea més dolça

La Cooperativa la Fageda ha llençat una nova línia de mermaldes. L’empresa de Santa Pau ha reciclat els antics vivers forestals, que havien deixat de ser rendibles, en uns petits horts on es cultiven les diferents fruites i verdures que després s’utilitzen per a fer les mermelades. Aquesta nova línia està pensada sobretot per fer maridatges

 

A més, gràcies a aquesta nova línia de producció, la Fageda ha donat feina a una vintena de persones. Davant la situació d'agreujament de la crisi que patia el viverisme forestal, La Fageda va apostar per l'horticultura com a nova activitat empresarial. Aquest projecte, segons reconeix la Cooperativa, dóna resposta a la tendència creixent de la població per consumir productes de proximitat i qualitat que permetin gaudir d'un bon àpat a casa.

Els dotze sabors que es presenten estan seleccionats per a combinar amb diferents tipus de formatges, carns o peixos i esmorzars. La seva cocció curta dóna com a resultat una melmelada consistent i amb trossos. La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l'àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

Els productes es començaran a vendre al novembre en botigues especialitzades, xarcuteries i formatgeries de la Garrotxa, Osona i el Berguedà i la voluntat és distribuir-les a tot Catalunya. El nou producte de la Fageda s'ha presentat en el marc de la Fira de Mostres de Girona

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum