En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Generalitat presentarà en breu el mapa de recursos de l’educació inclusiva

Ha d’ajudar a les famílies a trobar la millor ruta per educar i acompanyar els seus fills i filles
Redacció | 7 d'octubre de 2022
La Generalitat presentarà en breu el mapa de recursos de l’educació inclusiva

Mestres i famílies celebren la setmana de l’educació inclusiva. Directors de centres, docents, famílies i serveis especials es donen cita per tal de tractar problemàtiques comunes i establir estratègies que permetin oferir una educació adaptada a les necessitats de cada cas. Les reunions també serveixen per analitzar la situació del sistema educatiu a Catalunya i plantejar possibles solucions a qüestions que els afecten. La directora general d’educació inclusiva i llengües de la Generalitat, Laia Asso, ha participat a la jornada d’aquest dijous i ha avançat que la Generalitat ja té a punt un dels elements clau per tirar nous projectes endavant.

Asso també ha parlat de la necessitat de redefinir de forma clara quin és el paper dels diferents actors implicats en l’educació inclusiva. Considera que tothom hi ha de poder dir la seva per ser al màxim d’efectius possible.

Durant tota la setmana, s’han programat activitats destinades als diferents membres de la comunitat educativa. Xerrades, debats i activitats diverses en un format original on hi ha el foc com a fil conductor. La setmana de l’educació inclusiva es clou aquest dissabte amb una matinal a la Sala Torín on es posaran en comú els compromisos adquirits i les conclusions d’aquests dies.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum