En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La garrotxina Gemma Santaló publica el seu primer llibre de contes

'Pell, escates i altres camises de força' recull relats que tracten sentiments que tots vivim internament
| 17 d'abril de 2019
La garrotxina Gemma Santaló publica el seu primer llibre de contes

Neix una nova veu literària a la Garrotxa. Gemma Santaló publica el seu primer llibre aquest Sant Jordi. L’autora de Castellfollit de la Roca explora el gènere del conte amb relats curts que tracten sentiments que tots vivim internament. Sota el títol ‘Pell, escates i altres camises de força’ es recullen una trentena de contes i històries marcades pel paisatge i el caràcter de la Garrotxa. 

Gemma Santaló als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)

 

Tots tenim sentiments, emocions i vivències que mai ningú sabrà. Conflictes interns que només guardem dins nostre i que, segurament, mai veuran la llum. Gemma Santaló agafa aquests desitjos i somnis privats i els trasllada sobre una pàgina en blanc. Ho fa sota el títol ‘Pell, escates i altres camises de força’, en un format breu i dins el gènere del conte. La fantasia i la intensitat són els elements protagonistes de les històries d’una nova veu literària que neix amb força a la Garrotxa.

 

Portada del llibre 'Pell, escates i altres camises de força' (Pau Masó)


‘Pell, escates i altres camises de força’ recull trenta contes de l’escriptora garrotxina forjada a l’Ateneu Barcelonès. Ella mateixa explica a Ràdio Olot com és la seva escriptura.

 

Els relats que ha escrit Santaló també tenen el segell de la Garrotxa. L’escriptora diu que involuntàriament els paisatges i caràcters dels contes surten de la comarca que l’ha vist créixer.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum