En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Garrotxa recorda el 25N

Xerrades, concentracions, tallers i actuacions ompliran l’agenda cultural i institucional d’aquest dijous i també del cap de setmana.
Pau Masó | 25 de novembre de 2021
La Garrotxa recorda el 25N

Imatge de la manifestació del 2020 (Ràdio Olot)


Cada vegada més entitats i institucions surten al carrer per recordar el 25N. Des de fa anys, la data s’ha convertit en un motiu únic per difondre, reflexionar o denunciar la violència vers les dones. A la Garrotxa, s’han programat activitats a diferents municipis. Diferents Ajuntaments, amb el suport d’entitats locals, han convocat lectures de manifestos al llarg del dia d’avui. També hi ha associacions que han preparat iniciatives com és el cas de l’Associació de Dones Alba que organitza una conferència sobre les dones afganeses. La presidenta de l’entitat és Catalina Sellas.

La conversa que organitza l’Associació Alba tindrà lloc a les set de la tarda als Catòlics i està organitzada juntament amb l’entitat Cepaim. La mateixa associació de dones de la Garrotxa també celebrarà el tradicional acte de denúncia dissabte a les escales de Sant Esteve on es llegirà un manifest. Per Sellas cada vegada hi ha més sensibilització, però creu que és una lluita difícil de guanyar.

Precisament, amb l’objectiu de reclamar més protecció i denunciar els feminicidis, el col·lectiu La Dalla ha convocat per aquest vespre a dos quarts de vuit una concentració que consistirà en una marxa de torxes. Sortirà del Firal Petit i acabarà a l’estació d’autobusos. A Besalú també s’ha organitzat una setmana d’activitats que acabarà el dos de desembre i que inclou tallers, exposició de llibres temàtics o una actuació teatral.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les persones que entren en un centre de desintoxicació cada vegada són més joves

Ho ha dit Àlex Florensa, psicòleg clínic i ex-intern d’un centre de desintoxicació

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

Estàs escoltant


Volum