En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Garrotxa recorda el 25N

Xerrades, concentracions, tallers i actuacions ompliran l’agenda cultural i institucional d’aquest dijous i també del cap de setmana.
Pau Masó | 25 de novembre de 2021
La Garrotxa recorda el 25N

Imatge de la manifestació del 2020 (Ràdio Olot)


Cada vegada més entitats i institucions surten al carrer per recordar el 25N. Des de fa anys, la data s’ha convertit en un motiu únic per difondre, reflexionar o denunciar la violència vers les dones. A la Garrotxa, s’han programat activitats a diferents municipis. Diferents Ajuntaments, amb el suport d’entitats locals, han convocat lectures de manifestos al llarg del dia d’avui. També hi ha associacions que han preparat iniciatives com és el cas de l’Associació de Dones Alba que organitza una conferència sobre les dones afganeses. La presidenta de l’entitat és Catalina Sellas.

La conversa que organitza l’Associació Alba tindrà lloc a les set de la tarda als Catòlics i està organitzada juntament amb l’entitat Cepaim. La mateixa associació de dones de la Garrotxa també celebrarà el tradicional acte de denúncia dissabte a les escales de Sant Esteve on es llegirà un manifest. Per Sellas cada vegada hi ha més sensibilització, però creu que és una lluita difícil de guanyar.

Precisament, amb l’objectiu de reclamar més protecció i denunciar els feminicidis, el col·lectiu La Dalla ha convocat per aquest vespre a dos quarts de vuit una concentració que consistirà en una marxa de torxes. Sortirà del Firal Petit i acabarà a l’estació d’autobusos. A Besalú també s’ha organitzat una setmana d’activitats que acabarà el dos de desembre i que inclou tallers, exposició de llibres temàtics o una actuació teatral.

També et pot interessar

La Garrotxa crida contra la violència masclista

Desenes de persones han participat aquest dijous a la marxa organitzada per La Dalla a Olot

El Fem Garrotxa inicia la seva fase final

Després de recollir les opinions ciutadanes i elaborar un esborrany del pla estratègic, el projecte participatiu arriba ara a un procés de retorn

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum