En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Garrotxa incorpora aquest curs una Aula Integral de Suport

Donarà servei a 16 nens i nenes de la comarca amb necessitats educatives especials, i estarà ubicada a l’escola Volcà Bisaroques d’Olot. És un servei, impulsat des del Departament d’Educació dins el pla d’educació inclusiva de la Generalitat
Neus Asin | 16 de setembre de 2021
La Garrotxa incorpora aquest curs una Aula Integral de Suport

Les Aules Integrals de Suport són un recurs educatiu i terapèutic que tenen com a objectiu atendre a alumnes amb necessitats educatives especials de forma intensiva i temporal. A la Garrotxa, aquest curs se n’obre una que donarà servei a 16 nens i nenes amb trastorns mentals o de la conducta greus. Estarà ubicada a l’escola Volcà Bisaroques d’Olot i comptarà amb una educadora i una mestra d’educació especial així com una psicòloga infanto-juventil. La directora de l’escola Volcà Bisaroques d’Olot, Mercè Flores, explica al 5’+, la importància de tenir un servei d’aquestes característiques a la comarca.

Els nenes i nenes atesos a l’Aula Integral de Suport treballaran en grups reduïts de 4 o 6 alumnes. Mercè Flores assegura que des de l’escola Volcà Bisaroques han estat, des d’un primer moment, predisposats a acollir aquest servei en el seu centre. Per dur-lo a terme han habilitat una aula especial.

Les Aules Integrals de Suport formen part del pla d’educació inclusiva de la Generalitat. Mercè Flores assegura que des del l’escola Volcà Bisaroques creuen fermament amb l’escola inclusiva i que, iniciatives com aquesta, mostren que s’està anant per bon camí.

L’Aula Integral de Suport és la primera d’aquestes característiques a la comarca i iniciarà la seva activitat aquest mateix curs.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum