En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Garrotxa crida contra la violència masclista

Desenes de persones han participat aquest dijous a la marxa organitzada per La Dalla a Olot
Pau Masó | 26 de novembre de 2021
La Garrotxa crida contra la violència masclista

La manifestació d'aquest dijous a Olot ha comptat amb més d'una cinquantena de persones (cedida)


Aquest va ser un dels lemes amb què va començar la concertació d’aquest dijous a Olot. Més d’una cinquantena de dones van concentrar-se al Firal Petit per iniciar una marxa de torxes que va passar pel centre de la ciutat i va acabar a l’estació d’autobusos. Una de les organitzadores i membre del col·lectiu la Dalla és l’Aigua.

El mural instal·lat a l'estació d'autobusos d'Olot (cedida)

La concentració va inaugurar un mural pintat a una de les parets de l’entorn de l’estació d’autobusos. Al mur s’hi pot llegir: “Si un dia no torno, cremeu-ho tot” i hi apareixen els noms de tots els feminicidis que hi ha hagut a l’estat espanyol des del 2003. Des del col·lectiu la Dalla afirmen que actualment hi ha més sensibilització i remarquen que el mural té l’objectiu de recordar el 25N cada dia.

A part de la concentració de La Dalla, a Olot i altres municipis de la Garrotxa també hi va haver lectures de manifestos. Aquest cap de setmana l’Associació de Dones Alba també ha previst la lectura d’un manifest dissabte al vespre a les escales de Sant Esteve d’Olot i a Besalú continuen les activitats programades en una setmana temàtica contra la violència contra les dones.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum