En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Fundació Maria Rosa Sans concedeix quatre beques a joves de la Garrotxa per cursar els seus estudis universitaris

En aquesta quarta edició, un total de 12 estudiants s’han beneficiat d’alguna ajuda econòmica gràcies a la Fundació
Redacció | 24 de setembre de 2021
La Fundació Maria Rosa Sans concedeix quatre beques a joves de la Garrotxa per cursar els seus estudis universitaris

Donar suport al talent i ajudar econòmicament. Aquests són els objectius de la Fundació Maria Rosa Sans que enguany ha becat a quatre estudiants garrotxins per fer possible que cursin els seus respectius estudis universitaris. Gràcies a aquestes ajudes econòmiques els alumnes podran cobrir despeses com les taxes universitàries, la matrícula o l’allotjament, entre altres. El President de la Fundació Maria Rosa Sans és Joan Boix.  

Durant aquesta edició, la Fundació assignarà un mentor a cadascun dels estudiants becats. La proposta neix amb la voluntat de poder fer un seguiment de l’estudiant i guiar-lo en el seu procés d’aprenentatge. Els mentors seran professionals de diferents àmbits vinculats als estudis universitaris que cursin els alumnes. Els alumnes becats tenen l’opció de renovar la beca pels següents cursos sempre que la seva situació econòmica continuï emmarcada als criteris de la fundació. Joan Boix n'explica els paràmetres en què es regeixen.

No només estudiants de La Garrotxa es poden acollir a aquests ajuts sinó que alumnes de l'Institut d'Amer també hi opten.

Durant el curs 2021/22, dotze estudiants garrotxins estaran becats. Des de l’inici de la fundació l’any 2018, el valor total de les ajudes aportades és d’uns 60.000 euros.

També et pot interessar

Les farmàcies i els testos escolars: "Estàvem preparats per una ventada i ha caigut un temporal"

Educació ha promès testos gratuïts a tots els alumnes que tinguin un positiu a la classe, però les farmàcies se n’han quedat sense. Els establiments no han pogut fer front a l’alta demanda de testos i diuen a Ràdio Olot que hi ha hagut una manca de previsió de Salut

Les baixes per covid del professorat afecten de ple els centres concertats

Es troben que, a diferència de l’escola pública, no tenen una borsa ni nomenaments diaris per substituir els positius que apareixen entre professors i mestres

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum