En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Fundació Maria Rosa Sans concedeix quatre beques a joves de la Garrotxa per cursar els seus estudis universitaris

En aquesta quarta edició, un total de 12 estudiants s’han beneficiat d’alguna ajuda econòmica gràcies a la Fundació
Redacció | 24 de setembre de 2021
La Fundació Maria Rosa Sans concedeix quatre beques a joves de la Garrotxa per cursar els seus estudis universitaris

Donar suport al talent i ajudar econòmicament. Aquests són els objectius de la Fundació Maria Rosa Sans que enguany ha becat a quatre estudiants garrotxins per fer possible que cursin els seus respectius estudis universitaris. Gràcies a aquestes ajudes econòmiques els alumnes podran cobrir despeses com les taxes universitàries, la matrícula o l’allotjament, entre altres. El President de la Fundació Maria Rosa Sans és Joan Boix.  

Durant aquesta edició, la Fundació assignarà un mentor a cadascun dels estudiants becats. La proposta neix amb la voluntat de poder fer un seguiment de l’estudiant i guiar-lo en el seu procés d’aprenentatge. Els mentors seran professionals de diferents àmbits vinculats als estudis universitaris que cursin els alumnes. Els alumnes becats tenen l’opció de renovar la beca pels següents cursos sempre que la seva situació econòmica continuï emmarcada als criteris de la fundació. Joan Boix n'explica els paràmetres en què es regeixen.

No només estudiants de La Garrotxa es poden acollir a aquests ajuts sinó que alumnes de l'Institut d'Amer també hi opten.

Durant el curs 2021/22, dotze estudiants garrotxins estaran becats. Des de l’inici de la fundació l’any 2018, el valor total de les ajudes aportades és d’uns 60.000 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum