En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Fundació Concepció Juvanteny atén cinc casos d’abús a la Garrotxa

L’entitat ho fa a través d’Aída, la seva unitat d'Abordatge Integral de l'Abús que s’estén per tot el país i que en les últimes setmanes s’ha centrat en explicar el projecte a la Garrotxa
Redacció | 15 de setembre de 2022
La Fundació Concepció Juvanteny atén cinc casos d’abús a la Garrotxa

La garrotxina Montserrat Juvanteny, Creu de Sant Jordi 2019, ha estat dècades reparant l'abús des de l'Hospital Germans Trias i Pujol. El mètode d'Abordatge Integral de l'Abús el va aprendre als Estats Units de la mà de la docent en teràpia familiar Cloé Madanes. El servei consisteix a reparar l'abús a partir de set sessions gratuïtes, en què la víctima comparteix les seves emocions amb la família i, quan és possible, amb l'abusador. Montserrat Juvanteny és la impulsora de la unitat ÁIDA.

El 2021, a partir de l'aprovació de la Llei de Protecció Integral de la Infància i l'Adolescència, va començar a desplegar-lo arreu del territori, també a la Garrotxa, on actualment està treballant amb uns cinc casos.

Properament, una representant d'AIDA viatjarà a Estrasburg per explicar com l'Estat es farà càrrec de la reparació de l'abús sota l'empara de la llei del "Sólo sí es sí". La unitat posa a disposició dos telèfons de contacte, el 93 218 68 64 i el 673 77 77 72. En cas que a les persones se'ls fa difícil expressar-se amb paraules, les primeres comunicacions es poden fer via Whatsapp.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot ja poden fer les seves analítiques al Centre d’Atenció Primària de la zona

Hi ha dos dies habilitats perquè els usuaris que ho necessitin passin a fer-se les analítiques al seu propi barri

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum