En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Fundació Antic Hospital Sant Jaume passa a formar part de l’Ajuntament d’Olot

L’organisme passa a ser “mitjà propi” del consistori, el Consell Comarcal i el Consorci d’Acció Social
| 14 de desembre de 2020
La Fundació Antic Hospital Sant Jaume passa a formar part de l’Ajuntament d’Olot

S’ha aprovat que l’organisme gestor de l’Hospital d’Olot passi a ser “mitjà propi” del consistori, el Consell Comarcal i el Consorci d’Acció Social. Es tracta d’un pas administratiu per encarregar, de manera directa, certs serveis d’atenció a les persones a la fundació. 

La mesura es va aprovar en el ple municipal d'octubre (Ajuntament Olot)


La qualificació de la Fundació com a “mitjà propi” bé a ser un pas més cap a la municipalització d’aquest organisme creat fa dècades per a l’atenció sanitària i sociosanitària de la Garrotxa. El passat mes de setembre el patronat de la fundació va decidir convertir-se en mitjà propi de l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social. Aquest novembre aquesta decisió s’ha formalitzat. L’alcalde d’Olot, Pep Berga, explica en què consisteix aquest pas administratiu.

 

Actualment la Fundació Antic Hospital Sant Jaume gestiona l’Hospital d’Olot i la residència Sant Jaume. Per l’oposició, el pas que s’ha fet és positiu. Escoltem representants de la CUP, el PSC i ERC a l’Ajuntament d’Olot. Són Lluís Riera, Josep Guix i Laila El Gamouchi, respectivament.

 

La nova catalogació de la fundació s’ha fet de mutu acord i no canviarà el patronat. Actualment, l’alcalde d’Olot és el president de l’organisme acompanyat pel president del Consell Comarcal a la vicepresidència o altres representants públics de diferents institucions de la comarca.

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum