En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Fira del Fajol de Batet celebra 10 anys d'història

Els macarrons en seran els grans protagonistes i el pregó el farà Carlos Fontfreda.
| 5 de febrer de 2015
La Fira del Fajol de Batet celebra 10 anys d'història

Aquest cap de setmana la Fira del Fajol arriba a la seva dècada d’història. Una fira que segueix la dinàmica de cada any però alhora estarà plena de novetats i propostes gastronòmiques innovadores.

Fira Fajol 

La Fira del Fajol de Batet de la Serra celebrarà el pròxim diumenge la seva desena edició. Com cada any la fira es farà a Can Fontana i seguirà amb la dinàmica de sempre. Això però no està renyit amb moltes novetats. Els macarrons de fajol seran el plat estrella i una de les novetats de la fira. L’alcalde de Batet, Tavi Algueró, ha explicat que aquest any el pregó el farà Carlos Fontfreda, cantautor i veí de Batet.

Un any més, les parades que hi haurà aquest any estan molt seleccionades, ja que es busca la diferència amb altres fires. Segons els organitzadors, també es busca l’autenticitat dels productes i tenir-ne sabors que no siguin propis de la comarca. Una d’aquestes parades es dedica a la producció de productes amb llet d’ovella i una altra que està dedicada al turisme gastronòmic.

El camí des d’Olot fins a la fira estarà marcat tal com s’ha fet els últims anys. Segons han explicat els organitzadors, des que es fa hi ha hagut un augment de visites que venen pel camí rural. Igual que l’any passat es farà un concurs de coques i a la tarda es farà la trencada d’olla feta de xocolata per als més petits.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant


Volum