En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Fira de Sant Nicolau ja és aquí

Aquest dimarts a El Mallol s'hi podrà veure una mostra d'oficis, animals i una fira d'artesans, entre altres espectacles dins de la programació
Redacció | 5 de desembre de 2022
La Fira de Sant Nicolau ja és aquí

Aquest dimarts se celebra la Fira de Sant Nicolau al poble del Mallol. En aquesta edició s'hi trobaran algunes novetats. El típic concurs de dibuix se substitueix per un taller de titelles articulats.

A les cinc de la tarda hi haurà un concert de folc. Forma part del Circuit Folc del grup Enderrock per disseminar la música d'arrel per tot el territori.

El pregó d'aquest any anirà a càrrec de Manel Alías, periodista de TV3. Responsable de cobrir el conflicte entre Ucraïna i Rússia, directament vinculat amb el Mallol.

A més de tot això, les persones que pugin al turó del Mallol, es trobaran l'essència rural de la Fira de Sant Nicolau. Es podrà gaudir de la mostra d'oficis i animals, de la fira d'artesans, els jocs gegants de Quiràlia i un taller de plantes remeieres. Com és habitual també hi haurà una xerrada a l'Església a dos quarts d'una del migdia, aquest any titulada "Nobles, cultes i poderoses.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum