En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La Fira de la Primavera d'Olot mostra una lleu recuperació econòmica

Hi haurà un 12% més d’expositors que l’any passat i se n'han quedat fora
| 30 d'abril de 2015
La Fira de la Primavera d'Olot mostra una lleu recuperació econòmica

Olot celebrarà demà la Fira de la Primavera amb un 12% més d’expositors que l’any passat. Segons el regidor de promoció de l’Ajuntament, aquesta dada mostra una lleu recuperació econòmica.

fira 1 maig

Estanis Vayreda, en la presentació de la programació de la fira (Jordi Altesa)

La recuperació econòmica floreix a la Fira de la Primavera d’Olot. Aquesta mostra, coneguda anteriorment com la Fira de l’1 de maig, és una caixa de diferents fires i mostres i activitats. El regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, posa dades a aquesta recuperació assegurant que se sobrepassarà la ratlla de les 300 parades.

Aquestes tres-centes parades es reparteixen en diferents mercats com l’extraordinari de roba, d’artesania, les andròmines o la fira del vehicle d’ocasió. També repeteix per tercera edició la fira de les activitats extraescolars.

Entorn a l’1 de maig també hi ha diferents activitats complementàries com per exemple el pas de la Pirinexus 360 Challenge o els actes del Dia de la Mare que organitzarà el cap de setmana el CIT.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum