En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Festa Major de Tortellà d’enguany durarà 5 dies i es repartirà en dos caps de setmana

L’objectiu de l’Ajuntament és aconseguir una festa més repartida i amb activitats per a tothom
Aniol Puigvert | 5 d'agost de 2022
La Festa Major de Tortellà d’enguany durarà 5 dies i es repartirà en dos caps de setmana

Foto: Turisme Garrotxa


Després de dos anys on les festes dels pobles no s’havien pogut celebrar, la festa de Tortellà torna amb una gran quantitat d’activitats pensades per a tots els públics. Una de les novetats respecte altres edicions, és que s’ha intentat fer un tipus de programació variada que no giri al voltant d’un únic concert dirigit al públic jove. Paral·lelament, per primera vegada els actes es dividiran en dos caps de setmana. La festa doncs començarà aquest dissabte amb un torneig de petanca, i s’acabarà el dimarts 16 d’agost, amb música, pícnic i jocs inflables al Parc Santaló. L’alcalde de Tortellà, Josep Reig, explica perquè opten per dur a terme una festa amb els dies repartits.

La Festa Major de Tortellà d’aquest any, serà una festa més repartida, on cada dia de la setmana, es podrà gaudir d’algun tipus d’activitats o espectacle d’allò més diferents. Des del consistori esperen una bona assistència a la festa, si la pluja ho permet.

Durant aquests dies de festa, Tortellà oferirà concursos, àpats, concerts de la mà d’Animal Show i Guillem Roma, entre d’altres, i la famosa banyada nocturna amb DJ per tancar la nit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum