En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Festa Major de Tortellà d’enguany durarà 5 dies i es repartirà en dos caps de setmana

L’objectiu de l’Ajuntament és aconseguir una festa més repartida i amb activitats per a tothom
Aniol Puigvert | 5 d'agost de 2022
La Festa Major de Tortellà d’enguany durarà 5 dies i es repartirà en dos caps de setmana

Foto: Turisme Garrotxa


Després de dos anys on les festes dels pobles no s’havien pogut celebrar, la festa de Tortellà torna amb una gran quantitat d’activitats pensades per a tots els públics. Una de les novetats respecte altres edicions, és que s’ha intentat fer un tipus de programació variada que no giri al voltant d’un únic concert dirigit al públic jove. Paral·lelament, per primera vegada els actes es dividiran en dos caps de setmana. La festa doncs començarà aquest dissabte amb un torneig de petanca, i s’acabarà el dimarts 16 d’agost, amb música, pícnic i jocs inflables al Parc Santaló. L’alcalde de Tortellà, Josep Reig, explica perquè opten per dur a terme una festa amb els dies repartits.

La Festa Major de Tortellà d’aquest any, serà una festa més repartida, on cada dia de la setmana, es podrà gaudir d’algun tipus d’activitats o espectacle d’allò més diferents. Des del consistori esperen una bona assistència a la festa, si la pluja ho permet.

Durant aquests dies de festa, Tortellà oferirà concursos, àpats, concerts de la mà d’Animal Show i Guillem Roma, entre d’altres, i la famosa banyada nocturna amb DJ per tancar la nit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum