En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

La festa de tardor

Les bones temperatures i el centenar llarg d'activitats fan preveure que el Sant Lluc d'aquest any sigui tot un èxit. 
| 17 d'octubre de 2014
La festa de tardor

Arriba la gran Fira de Tardor d’Olot. Aquest cap de setmana aterra a la ciutat la Fira de Sant Lluc. Com cada any la fira segueix amb la mateixa aposta perquè tot el gruix d’activitat es faci al centre. El nombre d’activitats creix en un 10% i destaca la renovació de la Fira d’Entitats.

 

DAVID BOSCH | Aquest proper cap de setmana arriba la Fira de Sant Lluc d’Olot. La gran fira de tardor, aterra consolidant el model que es va impulsar ara fa tres anys. L’equip de govern, quan va entrar el 2011, es va proposar una fira diferent, i enguany consideren que s’han quedat més a la vora del seu objectiu. Amb més d’un 40% d’activitats que fa dos anys, arriba la fira de Sant Lluc d’enguany. El cor de la fira, serà com l’any passat, el centre de la ciutat. Hi haurà més de 100 activitats programades que donaran moviment durant tot el cap de setmana.

Una de les altres activitats que es continuen fent any rere any és la mostra de cotxes d’ocasió. Aquest any hi haurà dos concessionaris més representats i s’arribarà fins als 11, el què ha obligat a ajustar-se més a l’espai. Un dels èxits de l’any passat va ser Segueix el fil, una activitat per a totes les edats, que aproxima a tothom al món de la costura. Aquest Sant Lluc repeteixen i amb voluntat de millorar. De fet, tal i com ha detallat Inés Carrillo, alguns dels locals tancats ara ja estan oberts i porten treballant en xarxa tot l’any per millorar. La Plaça Major serà el punt de trobada de les associacions garrotxines, on enguany hi ha un canvi de format per fer la proposta més atractiva. Hi haurà una trentenaa d’estands que representaran a unes setanta entitats. A la fira de Sant Lluc 2014, no hi faltaran activitats habituals com la Fira Ramadera, la Fira del Dibuix o el Mercat de Col·leccionisme.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant


Volum