En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La digitalització com a eina per un turisme més sostenible

Aquest és un dels reptes que s’han proposat des de Turisme Garrotxa per tal de poder oferir un millor servei als usuaris que vulguin visitar la comarca
Aniol Puigvert | 9 de novembre de 2022
La digitalització com a eina per un turisme més sostenible

Evolucionar tecnològicament és un dels principals propòsits que es marquen des de Turisme Garrotxa per poder oferir un millor servei als visitants. La finalitat és dotar d’eines al turista mitjançant la creació de noves aplicacions que permetin, per exemple, consultar l’estat d’ocupació dels pàrquings o conèixer l’estat d’afluència de diverses zones de la Garrotxa. Aquesta digitalització permetrà que tothom tingui cabuda a la comarca, però d’una forma molt més diversificada. La gerent de Turisme Garrotxa és Turina Serra.

La tardor és l’època en que la Garrotxa rep més visitants de tot l’any. Anteriorment, la gran part de turistes que venien a visitar la Garrotxa eren molt conscients del territori. Ara, la freqüentació i la massificació de gent ha provocat que no es valori la fauna i la flora de la comarca com abans. Serra explica que s’han de fer formacions per tal de poder transmetre el missatge de sostenibilitat correcte als turistes.

Totes aquestes eines de digitalització que Turisme Garrotxa vol implantar estan finançats per la Unió Europea. Han d’estar enllestides pel 2025. Per tant, aquests passos s’aniran fent a poc a poc. El que si que han començat a fer des de Turisme Garrotxa es modernitzar la seva pàgina web.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Garrotxa registra més d’un 70% d’ocupació durant el Pont de la Puríssima

La comarca s’ha omplert de turistes aquests darrers dies que majoritàriament han visitat entorns com la Fageda

L’Espai Cràter d’Olot espera rebre durant la Puríssima una afluència massiva de visitants

Només pel pont de Tot Sants més d’un miler de persones van passar pel centre d’interpretació dels volcans

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum