En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La desigualtat de gènere en els centres educatius del Segle XXI a la Vall d'en Bas

Aquesta és la temàtica de la càtedra de renovació pedagògica que la Universitat de Girona impartirà aquest dissabte a la Vall d’en Bas.
Aniol Puigvert | 4 de novembre de 2022
La desigualtat de gènere en els centres educatius del Segle XXI a la Vall d'en Bas

La jornada se separarà en tres grans blocs. El primer consistirà en una sessió teòrica, per deixar clars alguns conceptes clau sobre la desigualtat de gènere en els centres educatius actuals. A continuació, hi haurà un segon bloc en el qual els assistents podran explicar les seves pròpies experiències relacionades amb el tema. L’encarregat de la càtedra és el pedagog i professor de la Universitat de Girona, Jordi Feu.

El tercer gran bloc serà una taula rodona amb diferents veus i opinions per reflexionar sobre la desigualtat de gènere en els centres educatius del Segle XXI.

Aquesta càtedra neix de la voluntat, per una banda, de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, que ha fet una aposta decidida pel foment de la cultura i l’educació; i de l’altra, la Universitat de Girona que busca impartir jornades sobre renovació pedagògica arreu del territori. La càtedra es podrà seguir tant de forma presencial, com en streaming, però caldrà realitzar una inscripció prèvia a través del web de la Universitat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum